Diverse bijeenkomsten afgelast

Door de ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus, de maatregelen van het kabinet en de richtlijnen van het RIVM zijn tot nader bericht, maar in ieder geval t/m 1 juni 2020 alle bijeenkomsten afgelast.

 

Lezing: Willem Glaudemans - Levensmissie

In zijn lezing gaat Willem Glaudemans in op de thema's: Waarom ben je hier op aarde? Wat is je levensmissie? Wat geeft jouw leven richting en vervulling? Essentiële vragen die maar weinig mensen rechtstreeks kunnen beantwoorden. Toch mogen we ervan uitgaan dat iedere ziel met een bepaalde bedoeling geïncarneerd is. Maar vaak zijn we ons die niet meer bewust. Als kind hadden we nog dromen wat we wilden worden, later als we groot waren.
Vaak zit er nog een kern van waarheid in die dromen. Regelmatig kruisen je levensweg en je missie elkaar, momenten die haast ongemerkt voorbij gaan en worden afgedaan als niet realistisch. We hebben een levensmissie. Je hebt immers niet voor niets talenten meegekregen. Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?

Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht en promoveerde op een proefschrift over de literatuuropvattingen van Willem Frederik Hermans. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken en gnostische geschriften. Ook was hij eindredacteur van de vertaling van Een cursus in wonderen. Hij schrijft sprookjes, gedichten en boeken in de Biblios-serie.

Datum en tijd: 
dinsdag, 29 oktober 2019, 20:00 uur
Locatie: 
Dorpskerk, Hoofdstraat 19, Leiderdorp
Kosten: 
€5,- inclusief koffie en thee
Aanmelden: 

Ga naar het aanmeldingsformulier om u aan te melden.

Uw betaling graag digitaal (zie het aanmeldingsformulier voor de gegevens) of contant op de avond van de lezing.

Soort activiteit: 
Lezing